Webdesign

Websites zijn er in alle soorten en maten.
Todaysphotography maakt websites voor particulieren, MKB-ers en ZZP-ers. Dit kan zowel het ontwerp als de bouw zijn, met of zonder fotografie. Hoe meer u zelf aanlevert, des te lager de kosten voor een website zijn.

De kosten van een website bestaan uit en terugkerende en éénmalige kosten.


Terugkerende Kosten:


 • Kosten van een domeinnaam: .nl naam vanaf € 10 per jaar en .com naam vanaf € 12 per jaar
 • Webhosting mogelijk vanaf € 5 per maand, tot zo’n € 30 per maand, afhankelijk van de grootte van de website en de manier van hosting
 • Onderhoud van de website bestaat uit het maken van back-ups, indien nodig het terugplaatsen van back-ups, benodigde aanpassingen en wijzigingen maken in de website (maximaal 1 uur per maand). Vanaf € 25 per maand. Er is ook een mogelijkheid om het onderhoud zelf te doen en mij alleen in te schakelen wanneer nodig, dit is dan op uren basis. Vooraf zal dan een offerte gemaakt voor de gewenste hulp.
 • SSL certificaat voor het maken van een beveiligde website (https://). Hierdoor wordt je website als beveiligd gezien door Google en wordt hierdoor ook beter gevonden en komt hoger in de ranking. Vanaf € 3,50 per maand.


Eénmalige kosten:


 • Het maken van de website. De kosten voor een basis website zonder webshop van ongeveer 10-15 pagina’s of berichten is € 350 exclusief BTW (€ 423,50 inclusief BTW). Hierbij levert u zelf de benodigde informatie aan (zie onder). Als u andere wensen heeft, vraag dan een offerte aan.


Benodigde informatie voor het maken van een website:


 • Logo
 • Welke pagina’s of berichten u wilt (namen van pagina’s) en de gewenste volgorde en de gewenste menu’s op de website
 • Teksten (zonder opmaakgegevens), die u op de pagina’s of in de berichten zou willen hebben
 • Foto’s die u op de website wil hebben kan u opsturen via we transfer en waar deze moeten komen. Of bijvoorbeeld ook of de foto’s klein of groot getoond moeten worden. De foto’s zullen geoptimaliseerd worden voor gebruik op website met Adobe Lightroom.
 • Andere wensen, zoals een google map kaartje, een contactformulier, koppeling met social media zoals Facebook, instagram e.d.
 • Lettertype (sommige zijn gratis, andere weer niet)
 • Kleurstelling van de website (achtergrond, menu, e.d.)
 • Gewenste domeinnaam (ik kan dan kijken of deze nog beschikbaar is)

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op voor meer informatie, een maatwerk offerte, of een afspraak voor vrijblijvende kennismaking.


Contact

Testimonials

Tijdens mijn opleiding bij het College of MultiMedia (CMM) heb ik een aantal opdrachten gemaakt en daarvan zie je hier een paar voorbeelden. De getoonde voorbeelden zijn tijdens de Web Designer opleiding gemaakt en vormden onderdeel voor het eindcijfer van de opleiding.


conceptbook

Opdracht voor het maken van een compleet ontwerp van de website van Todaysphotography, gepubliceerd in een Conceptbook. Er is gebruik gemaakt van Adobe Photoshop, Adobe Experience Design en Adobe Indesign. Het is een PDF-file van ca. 34Mb.

Het 2e deel van de opdracht was het realiseren van de website zelf en is gemaakt met behulp van Adobe Dreamweaver (HTML5, CSS3) en maakt gebruik van 2 vrij verkrijgbare javascripts; BxSlider voor de caroussel/slider en LightBox2  voor de lightbox en het laten zien van grote foto's.
De website is (nog) niet responsive en is geoptimaliseerd voor de chrome-browser.