About

Mijn naam is Chris Dees en in het dagelijkse leven ben ik ICT-er. Fotografie is al heel mijn leven belangrijk en rond 2000 heb ik besloten om ook professioneel aan de slag te gaan.

Na een aantal opleidingen gevolgd te hebben bij Fotogram in Amsterdam ben ik in 2003 mijn eigen bedrijf Todaysphotography begonnen.¬†Hierbij heb ik mij toegelegd op huwelijksfotografie en portretfotografie. In mijn overgebleven tijd houd ik mij veel bezig met natuur- en reisfotografie.    

Ik werk uitsluitend met professionele digitale apparatuur waarmee ik hoogwaardige kwaliteit kan leveren. Bij huwelijken heb ik ook alles dubbel uitgevoerd, dit om apparatuur problemen zo veel mogelijk uit te sluiten.
Met digitale fotografie is het mogelijk om klanten snel van materiaal te voorzien. De levering van foto's kan via internet en zijn ook via de verschillende printservices aan te bieden.

In 2021 ben ik begonnen met een opleiding tot Web Engineer bij het College of MultiMedia (CMM). De dagopleiding duurt 8 maanden en bestaat uit 2 modules; webdesign en front-end ontwikkelaar.
Na deze opleiding ga ik hier ook mijn diensten voor aanbieden.


Heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie, een maatwerk offerte, of een afspraak voor vrijblijvende kennismaking.

Contact