Info

Mijn naam is Chris Dees en in het dagelijkse leven ben ik account manager bij het software house Infoprofs.   Na een aantal opleidingen bij Fotogram in Amsterdam ben ik mijn eigen bedrijf Todaysphotography begonnen. Hierbij heb ik mij toegelegd op bruidsfotografie en portretfotografie. In mijn overgebleven tijd houd ik mij veel bezig met natuur- en reisfotografie. Ik zie de fotografie als het weergeven van de werkelijkheid maar dan het liefst vanuit een ander dan gebruikelijk standpunt.


Eind 2002 ben ik overgestapt naar digitaal en dit geeft zowel voor klanten als voor mij extra mogelijkheden. Momenteel werk ik uitsluitend met professionele digitale apparatuur (zie apparatuur) waarmee ik hoogwaardige kwaliteit kan leveren. Met digitale fotografie is het mogelijk om klanten snel van materiaal te voorzien. De levering van foto's kan via CD-Rom, internet en zijn ook via de vele printservices aan te bieden.

Op al het fotowerk van Todaysphotography zijn de algemene voorwaarden van de Fotografenfederatie van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam, onder nummer 163/1992.

© 2017 Todaysphotography